Mevrouw, Mijnheer,

Van 11 april tot 8 juni organiseert Antwerp World Diamond Centre, woordvoerder en overkoepelende organisatie van de Antwerpse diamantsector, in het Diamantmuseum Provincie Antwerpen een fascinerende diamanttentoonstelling "Diamond Divas".

De tentoonstelling biedt een opwindend frisse kijk op diamanten en diamantjuwelen, met in de hoofdrol de schitterende juwelen van de rich and famous, Hollywoodsterren en -films. Een tentoonstelling over vrouwen ? uitzonderlijke vrouwen. We doorlopen de geschiedenis aan de hand van ongewone verhalen over unieke "Diamond Divas". Het resultaat is een collectie met de mooiste en meest extravagante juwelen die ooit gecreëerd werden. Een eenmalige kans om deze unieke stukken, voor het eerst tentoongesteld in Antwerpen, te bewonderen. U bezorgt uw klanten en personeel een onvergetelijke avond door ze onder te dompelen in een wereld van glitter and glamour.

Net zoals in de film "Gentlemen prefer Blondes", waarin Marilyn Monroe volledig in de ban is van diamant, zal deze collectie ook u en uw gasten betoveren.
Bent u fan van Audrey Hepburn, Marilyn Monroe of Grace Kelly, kijk dan vlug naar onze nocturnepakketten.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Patrick De Langhe en/of Frederik Depoorter op 09 222 91 75 of stuur een mail naar diamonddivas(at)niche.be of Gaëlle Schmid, Antwerp World Diamond Centre op 03 222 05 42 of gs(at)awdc.be.
U vindt alle info ook op www.diamonddivas.be.

AWDC_Nocturne_NL_v08.pdf


 

Created by seesite

-->